Project Parkzicht in Boekel

Boekel - Boekel
Actueel aanbod

€ 316.000,- tot € 322.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
246 - 263m2
Inhoud
501 - 501m3

Over dit project

Op één van de mooiste plekjes van Boekel wordt project Parkzicht ontwikkelt. Een schitterend plan van 49 woningen in een parkachtige omgeving op loopafstand van het centrum. Parkzicht omvat een breed spectrum aan woonfuncties met woningen voor starters, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en woningen met een compleet woonprogramma op de begane grond en dus bijzonder geschikt voor senioren.

Stuk voor stuk bijzonder comfortabele woningen, fraai van vormgeving en royaal van indeling. Met volop mogelijkheden om uw persoonlijke stempel te drukken op uw toekomstige woonomgeving.

Kortom, Parkzicht is een unieke kans om voor een aantrekkelijke prijs direct in het centrum van Boekel te wonen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Project Parkzicht in Boekel
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
2
Prijs
€ 316.000,- tot € 322.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Oosten
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Groene Energie, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Boekel.

Aanmelden